"Шатра"-та се оказа тясна за Андрей Слабаков 06.02 | 22:00

Вижте как с 5 лв. могат да се нахранят 24 души

От Кремена Бедерева

Андрей Слабаков е първият изгонен от "Шатра"-та. Новото родно риалити, което стартира по "Нова телевизия" вече има първият си изгонен.

Задачата на участниците в риалитото - Андрей Слабаков, Любо от "Те" и Диляна Маринова - Джуджи, е да живеят няколко дни под покрива на ромска фамилия. Те трябва да участват в общите задължения и обичаи на семейството, да споделят трапезата и леглото им.

Задачата на Андрей за деня бе да почисти и нахрани коня Денис, Любо пък трябваше да се погрижи за прасетата на ромите. Джуджи имаше не лесната задача да нахрани челядта - 24 души, с 5 лв. Тя им сготви вкусна баница, която обаче не стигна за всички.

Въпреки скромното похапване, Джуджи оцеля, а Андрей си тръгна заради вредния си навик - пушенето. Цигарите изиграха за пореден път лоша шега на актьора.

Решението за изготването на Андрей не бе лесно. Цялата ромска фамилия, начело с главата й - бай Марин, се разплака. Сълзи пророниха и участниците - дори коравият Андрей се трогна от гостоприемството на ромите, които ги приеха в къщата си като част от своето семейство.

 

Водещи