10 актьора, които са гей в реалния живот, а хетеросексуални на екрана (СНИМКИ) 19.10 | 18:50

Адски добри в работата си

От Пламена Вълчева

Когато гледаме филми и сериали, имаме чувството, че се доближаваме до актьори и актриси и ги познаваме. Това е тяхната работа - да ни заблудят, че са такива, каквито ги виждаме на екрана. Е, истината е, че просто адски добре си вършат работата, щом успяват да ни заблудят с ролите си. 

Всички известни личности се дразнят, когато се заговори за личния им живот и често избягват да стават обект на клюки. Да бягаш от прожектора в хайлайф средите е неизбежно, но да останеш в сенките му е напълно възможно. 

Може би са ви познати някои известни двойки, които в живота за гей. За други обаче ще се изненадате, защото те са успели да се покрият и да не привличат вниманието. Без значение какви са в реалния живот, трябва да им признаем, че адски добре влизат в роли на хетеросексуални характери и надали бихме се усъмнили в тях, ако не знаехме. Ще ви представим 10 гей двойки в реалния живот, които на малкия екран изграят хетеросексуални, предоставени от FoulGal.com. 

Започваме с новоомъжената двойка Нийл Патрик Харис ("Как се запознах в майка ви") и съпругът му (вече официално) Дейвид Буртка: 

1416054

Сара Полсън - известна с ролята си в American Horror Story признава, че е бисексуална. От 2007-2009 тя открито говори за първата си лесбойска връзка. След раздялата тя споделя, че е отворена за връзки и с мъже, и с жени. 

1416055

Виктор Гарбър - Познат с ролите си в "Арго", "Титаник" за първи път признава, че е хомосексуален през 2012 година. От 15 години живее с партньора си. 

1416056

Джим Парсънс - Парсънс е известен с ролята си на Шелдън в "The Big Bang Theory". Той е най-високоплатеният открито признат хомосексуалист. Джим печели по 1 милион долара на епизод, а от 12 години си има партньор. 

1416057

Синтия Никсън - Миранда от "Сексът и градът" наистина ни убеждаваше доста стабилно, че няма нищо гей в нея. Но реалността е съвсем друга. 

1416060

Мат Боумър - Тук вече жените скърбят! Мат Боумър известен с ролите си в White Colar и Magic Mike е съвсем гей и то влюбен. От 2011 година има партньор, а през 2012г. открито признава за своята сексуална ориентация. 

1416062

Кевин Спейси - Имаше много спекулации около сексуалната оринетация на Спейси. Макар да не е признал открито, че е хомосексуален, той никога не го е отричал. На въпроса дали би участвал във инициативата с видео, в което гей знаменитостите подкрепят и дават съвети на хомосексуалистите, той безрезервно се е съгласил. Медиите продължават с гадаенето и вярват, че в момента, в който спре да се търси отговор на този въпрос, всеки би си признал. 

1416063

Джоди Фостър - Фостър е известна с романтичните си авантьори, но една през 2013 година публично обявява своята сексуална наклонност. От 1993 - 2008 тя имаше връзка с известния продуцент Сидни Бернард, но през 2014г. се жени за актрисата Александра Хедисън. 

1416061

Джонатън Бенет - Познат от комедията "Mean Girls" подобно на Спейси Бенет не е признал публично своята сексуалност, но често е свързван с имена на други актьори. 

1416059

Рейвън-Симон - Известан с участието си в The Cosby Show и That’s So Raven признва за своята сексуална ориентаця през 2012 година в Twitter. Тази година вече открито говори и за приятелката си. 

1416058

Водещи

Най-четени