10 снимки, които ще ви докажат, че имате много мръсно подсъзнание 24.01 | 14:13

Не сте толкова невинни, колкото си мислите

От Георги Тотев

Човешката психика е една безкрайна и не съвсем обяснима вселена от невидими процеси, които обаче често имат изражение в човешкото поведение. Мислите са част от тази невидима плеяда от реакции на външния, а и на вътрешния свят. Тяхното съществуване е предопределено от човешкото съзнание, а то, на свой ред, съществува в баланс с човешкото подсъзнание.

Именно проява на последното е фактът, че често правим асоциации с предмети, картинки, снимки и пр., които са леко в страни от конвенционалната и праволинейна мисъл. Подобни асоциации изплуват веднага при вида на тази картинка. Проблемът обаче е, че с този тип асоциации малцина се гордеят, но тяхната проява доказва едно неписано правило – че подсъзнанието на човека е мръснишко, т.е. подстрекава скверни помисли и действия. Именно затова е и в основата на неприличните асоциации, които събужда в нас тази снимка.

Фотографията е само едно от доказателствата, че вашето подсъзнание, подобно на това на всички останали, не е съвсем невинно. Ако искате още доводи в подкрепа на това твърдение, вижте тези 10 снимки, които ще разкрият колкото точно мръсно подсъзнание имате.

Водещи

Най-четени