100 Кила: Аз съм по-скъп от Криско 25.01 | 16:29

Рапърът се кани да работи много и да си построи замък

От Надежда Стоянова

Скандалният рапър 100 Кила може и да няма средно образование, но това не му пречи да върви нагоре в кариерата си. Затова се кани да работи още по-здраво и да изкара много пари, защото има една доста скъпа мечта. Варненският музикант планира някой ден да си направи замък, разказа той пред Сашо Диков по Нова ТВ.

В тази връзка подчерта, че е по-скъп от обявения за хитмейкър негов колега Криско, с когото преди време имаха известни пререкания. Колко точно му е хонорарът обаче, рапърът отказа да коментира.

"Аз съм по-скъп от Криско. Колко високи да са хонорарите. Имаме основен проблем – ние не печелим от дискове. Имаме най-тежката фенска маса, никой не купува нашите продукти, но има своите претенции към продукцията ни", обясни Явор, както е истинското му име.

По въпроса с информацията, която се появи преди време, че е набил Криско, той е категоричен, че е силно преувеличена. Просто колегата му не видял една стъклена врата, когато тръгнал да бяга от него. Всъщност всичко станало заради това, че Кристиян се опитал да се пошегува с варненеца и затова се разминали малко "по-рязко".

"Ситуацията беше ти ли ме удари или аз паднах. Нямам време да мразя, повече си гледам моята чинийка. Не ми харесват някои неща в рапа, опитваме се да го легализираме като индустрия, но има такива, които дори не са се регистрирали", допълни още той.

100 Кила обясни още, че вече има собствена фирма, която се казва "100 Кила ООД" и е регистрирана във Велико Търново. Плаща си всичко, дължимо към държавата, и се опитва да е изряден във всяко отношение.

Водещи

Най-четени