100 кила избира Мис естествен бюст напук на силикона 21.02 | 11:36

Форма, симетрия и общ изглед ще бъдат факторите, които могат да спомогнат дори и най-малкият бюст да бъде награден

От Мартина Панайотова

Тази вечер в столичния клуб "Revue" за поредна година ще се проведе конкурсът "Мис Естествен Бюст", съобщават организаторите от Карлосите.

Събитието, което се провежда всяка година в десет града из страната – София, Пловдив,Плевен, Стара Загора, Варна,Кюстендил, Благоевград, Велико Търново, Русе и Ямбол - предизвиква все по голям интерес и внимание в сравнение с останалите конкурси за красота.

"Целта му е да разбие общоприетите норми и да покаже, че въпреки мащабно наложения през последните години силикон, все още има жени и момичета, които държат на естествената красота и женственост, в частност – бюста.

Основата, по която дамите ще бъдат оценявани,е не само големината. Форма, симетрия и общ изглед ще бъдат факторите, които могат да спомогнат дори и най-малкият бюст да бъде награден", сподели пред медиите организатора Карлос.

За тазгодишното издание оценяващите се са изключително цветно жури. Официална покана има известният фотограф Алекс Ломски; изключително нашумелият напоследък 100 Кила; собственикът на центрове за лазерна епилация - Николай Попов; собственикът на клуб "Revue"- домакин на конкурса в София и много други.

Всички участнички ще носят маски на лицата си, като единствено победителката за съответния град, ще има възможност да свали своята маска и да разкрие лицето си.

Турнето на "Мис Естествен Бюст" започва от София, преминава през още девет града в България,с лед което се завръща отново в София, за да награди "Мис Естествен Бюст" за 2013 година.

Участничките за финалния конкурс са момичета, които са спечелили поне един конкурс,проведен в останалите градове. По този повод,ние решихме да премахнем познатата практика,награждаваща второ и трето място(първа и втора подгласничка) споделят организаторите.

Голямата победителка във финалния етап на "Мис Естествен Бюст 2013", ще спечели редица приятни награди,осигурени от нашите партньори, както и апетитна парична награда в размер на 2000 лева.



Водещи

Най-четени