11 години "Стартер" – 11 години пълен цирк 04.02 | 10:35

Сутрешният блок на БГ РАДИО със Симо и Богдана става на 11

От Кремена Бедерева

На 7 февруари най-забавното сутрешно радио шоу в българския ефир "Стартер" навършва 11 години. Както всяка година и тази, водещите Симо и Богдана ще празнуват рождения си ден на нетрадиционно място, извън радио студиото, от което будят слушателите си всяка сутрин.

За първи път обаче, мястото на партито е истински подходящо място за националните тържества по случай празника – "Стартер" на БГ РАДИО става на 11 години в Софийски цирк на сцена. Тази година, освен обичайните заподозрени, на партито за рождения ден на "Стартер" – любими български изпълнители и популярни лица – по едно рамо, а и ... гърбица, ще ударят камили, лами, питони, гълъби и други животни.

Симо и Боги ще имат шанс да научат от колегите си артисти тайни циркови номера и фокуси, които не са успели да овладеят за 11-те години, през които жонглират с жив ефир по БГ РАДИО. Очаквайте интервю с мъдра стогодишна костенурка, дресировка на понита и музиканти, страховити номера с питон и специален дебат на тема:" Кой се дресира по-лесно – мъжете или жените".

На манежа на 7 февруари между 7 и 11 часа сутринта ще се качат още Графа, Орлин Павлов, Калин Вельов, Мира Добрева, Нора, Поли Генова, Нели и Мери от "Търси се”, Мадлен Алгафари, Драго Драганов, Стефания Колева, Стенли, Мариана Попова, Лара, Александър Сано и още приятели на сутрешното шоу.

В празничното издание на рубриката "Пет Въпроса" директно от цирка ще отговаря кметът на София - Йорданка Фандъкова. Уникалното радио цирково представление ще се излъчва на живо от Софийски Цирк на сцена, ул. "Клокотница" 29, сградата на читалище "Цар Борис III” от 7 до 11 сутринта и по БГ РАДИО.

*Информацията е на партньор на iNews.

Водещи

Най-четени