12 неща, за да станете като Мадона 22.04 | 20:47

Личната инструкторка на звездата разкрива какво е необходимо за тяло като Кралицата на попа

От Кремена Бедерева

Личната инструкторка на Мадона разкрива, че са необходими дисциплина, съсредоточаване, планиране, програма, диета, изобретателност, тренировки, здраве, енергия, сън, почивка и отдаденост, за да се сдобие всяка жена с тяло като Кралицата на попа, съобщава сайтът News.com.au.

Никол Уинхофер, която се грижи за добрата форма на звездата от 2009 г., изтъква, че Мадона е готова на големи жертви, тъй като иска да е най-добрата. Уинхофер тренира изпълнителката два часа дневно по шест пъти седмично.

Преди четири години инструкторката първоначално е наета да се грижи за добрата форма на танцьорите в турнето "Sticky and Sweet" на Мадона, уточнява БТА. Впоследствие обаче Кралицата я избира за своя лична треньорка на мястото на бившата си инструкторка Трейси Андерсън.

Съветът на Никол Уинхофер е първо и преди всичко желаещите да влязат във форма дами да си зададат въпроса "Мързи ли ме?" Ако отговорът е "да" или "понякога", следващото нещо, което трябва да се запита жената е дали причината е в натоварения й график.

В такъв случай е необходимо времето да бъде планирано по-старателно.

Следващата стъпка е дамите да помислят хубаво дали извинението да не тренират е уместно. "Аз работя с най-здраво трудещата се жена в света. Щом тя може и намира време, значи за останалите няма оправдание", казва Уинхофер.

Инструкторката съветва жените да запишат в календара си с големи букви: "Аз ще стана най-добрата версия на себе си" и да започнат да извършват по една различна промяна всеки ден. За постигането на задоволителни резултатите е необходимо дамите почти всекидневно да работят върху себе си.

Никол Уинхофер препоръчва минимум 30 минути кардиотренировки и 30 минути тонизиращи упражнения за ръце, мускули, крака и гръб - между пет и шест пъти седмично. Храненето също е от значение за добрата форма.

Препоръката на Уинхофер е желаещите да се стегнат и да отслабнат да наблягат на протеините - те засищат, ускоряват метаболизма и стабилизират кръвната захар.

Водещи

Най-четени