3 съблазнителни визии за Свети Валентин 27.01 | 18:21

От iNews.bg

Наближава празникът на влюбените Свети Валентин, който се отбелязва на 14 февруари. И дори да показвате любовта си един към друг всеки ден, все пак този празник ви дава възможност да поглезите себе си и партньора по един по-специален начин. А ние просто ще ви дадем съвети за красиво бельо, на което да се насладите и двамата.

Смело, нежно и закачливо. Еротичното бельо има доста богато разнообразие и, за да улесним избора ви, ви представяме три тенденции за тазгодишния празник. Но не забравяйте, най-важното е бельото да ви харесва.

Бъдете загадъчна

Фаталната дама, която винаги привлича със своята недостъпност. Тя има своите тайни, които ще сподели само с избраните. Много добре знае какво й отива, не се страхува да покаже силните си страни и винаги поддържа нивото си. Ако желаете да се преобразите в този образ на съдбоносна дама, посегнете към бельото и дрехите в черно или друг тъмен нюанс.

Можете да заложите както само на предизвикателна дантела, така и на играта с материи. Комбинацията от полупрозрачен тюл с флорална бродерия изглежда страхотно. И сега със сигурност е дошъл моментът да сложите жартиерен колан и дълги чорапи.

2272534

Не се страхувайте от цветовете

Поне за вечер се преобразете в чувствена и одухотворена жена, която отлично знае как да привлече вниманието на любимия. Тя е уверена, обича тялото си и не се интересува от мнението на другите за нея. Тя обича да провокира и може да флиртува, но винаги остава дама. Точно такова вътрешно усещане ще ви даде бельото в ярко червено. Червеният цвят е идеален за Свети Валентин и няма как да остане незабелязан.

Червеното бельо, често е свързано с вулгарност. Това обаче, съвсем не трябва да е така. То може да бъде изключително красиво и елегантно, стига да е подбрано с вкус и по подходящ начин. Опитайте, например, дантелен сутиен и бикини в комбинация с широк жартиерен колан. Също така можете да пробвате сатенена нощничка в червен цвят, която може да бъде комбинирала с фина дантела. Ще видите, че си струва!

2272536

Настроени сте на нежна вълна

Червеното и черното не са за вас? Тогава заложете на нежни и светли тонове, дантела и невинна визия. Тази комбинация ще ви помогне да "разиграете" една красива любовна история за двама. Вместо да заложите на изчистен бял цвят, обаче, грабнете бельо в цвят шампанско, светлорозово или цвят пудра. На воля можете да експериментирате със светлите тонове, защото повечето от тях изглеждат невероятно красиво на голата кожа.

И тук можете да заложите на класическия комплект сутиен и бикини с добавени към тях жартиерен колан и дълги чорапи. Ние обаче ви препоръчваме да заложите на красиво боди в много светъл нюанс, изработено от прозрачен тюл и неустоима дантела. Така ще се сдобиете с една много романтична и изискана визия. И ако искате да направите аутфита си малко по-игрив, сложете нежен сатенен халат в същия цвят.

2272535

Която и визия да изберете, помнете, че най-важното е да се чувствате себе си и да ви е удобно.

Водещи

Най-четени