5 жени от "Игра на тронове", които ще минат през леглото ви в 20-те ви години 28.03 | 15:24

Всяка е различна - всяка е магична

От iNews.bg

В 20-те си години, един мъж преминава през много различни фази на развитие както в личностен и духовен, така и в емоционален и социален план. През този динамичен период на промени, всеки мъж среща и има интимна връзка с различни като характер, мислене и поведение жени. С други думи, трупа опит и на сексуалния фланг.

Обикновено тези преживявания са богати на емоции и случки, и могат да дадат много на един млад мъж. Чрез тези си връзки, той изгражда усещането си за жените като цяло, вкусовете си и проверява на практика, много от разбиранията си до този момент. Освен това, всички грешки, които допуска се складират внимателно в съзнанието му, за да може той да се поучи от тях, ако пожелае.

Тези така турбулентни сексуални години на мъжа, задължително, ще го срещнат и ще му предоставят сексуално преживяване с всяка една от тези пет различни жени, чийто социален и личностен образ от Div.bg илюстрират с помощта на героините от популярния сериал "Игра на тронове".

Мацката, която не ви е в категорията - Денерис Таргариен

Вечерно време тя излиза по заведенията с армия от дракони. Това е момичето, което със сигурност ще има успешна кариера и винаги се цели високо. Начинът, по който се държи, показва красноречиво, че тя води хорото. Връзката ви с тази жена ще приключи скоропостижно, защото вие не сте единственият, който е влюбен в нея. Освен това тя е огън и опожарява всичко и всички по пътя си. Купонясва без да си поставя ограничения и след нея остава само пепел. Колкото повече затъвате по-нея, толкова по-вероятно е да ви извади сърцето и да го изяде сурово.

Свежатата мадама - Игрит

Срещнали сте се по време на онзи семестър, който прекарахте в чужбина по програма "Еразъм" и преоткривахте себе си. Това момиче няма задръжки. Готова е да се търкаля гола в калта, да се гмурне гола в морето на лунна светлина и да, естествено, да ви отнеме девствеността. Тя е приятелката с привилегии, която може да ви спука на "Halo", което е страхотно. В крайна сметка обаче вие ще теглите чертата и цялата тази "свежест" може да повехне за секунди и да ви докара куршум в слепоочието.

В Div.bg можете да се запознаете с останалите жени, с които ще се забиете през 20-те ви години.

Водещи

Най-четени