61 години разлика не са проблем за Хю Хефнър 08.06 | 07:28

След броени дни той ще се ожени за 24-годишната Кристъл

От Олга Андреева

Хю Хефнър е последователен в отношенията си с жените и твърди, че 61-годишната възрастова разлика между него и годеницата му Кристъл Харис не е проблем.

85-годишният основател на Playboy се готви да се ожени за 24-годишната Харис на 18 юни и е убеден, че голямата разлика във възрастта е проблем само за околните.

В интервю за в. Metro Хефнър заяви: "Ако сте в добро здраве, възрастта е просто едно число. Аз съм последователен - когато бях на 20 излизах с 20-годишни момичета. Сега съм на 85 и продължавам да излизам с такива".

За Кристъл, с която ще се венчаят на открита церемония пред 300 гости в двора на имението му Playboy, споделя: "Имаме много общо помежду си, много сходно чувство за хумор. Не мога да си представя да имам по-щастлива връзката от тази в годините, които ми остават".

През 50-те и 60-те години на миналия век Хю се бори за равни граждански права и взима участие в редица дебати с феминистки, защитавайки представянето на жените в неговото списание, но сега признава, че му се налага да се бори най-много с възрастовата дискриминация.

"В началото се борех с расизма, след това със сексизма, а сега се боря с възрастовата дискриминация. Човек се определя според собствената си гледна точка."

Хю твърди, че марката Playboy има много почитатели и сред дамската аудитория, тъй като създава положителна представа за жените.

Водещи

Най-четени