Aerosmith луднаха по D2 23.05 | 11:00

Много ги харесали

От Беатрис Николoва

D2, които съвсем наскоро представиха новия си албум "Феникс", подгряваха рок легендите от Aerosmith на концерта им у нас. Американските легенди редуваха песни от последния си албум "Music From Another Dimension" с вечните си хитове като "Walk this Way","Love In An Elevator", "Livin' On The Edge", "I Don't Wanna Miss a Thing". За изпълнението на "Dream on", Стивън Тайлър се появи на сцената, свирейки на пиано.
Момчетата от D2 за пореден път се представиха безупречно и вече могат да подгряват когото и където си искат, пише "Стандарт". Нашите момчета са били на сцена с Guns'n'roses и Бон Джоуви.

Миг след като чул първите парчета на D2, Стив изскочил от палатката си и възкликнал: "Тези момчета са жестоки!", разказал после българският му гид. Тайлър ги сравнил с Avenged Sevenfold. Митко Кърнев не смята обаче, че приличат на въпросната американска банда, но Стив вероятно си има своята причина да му напомнят за тях.

Момчетата от D2 обаче не успели да се видят с американските си колеги, нито да си направят снимка за спомен, защото Стив и компания изхвърчали светкавично към летището. В бързината се здрависали и поздравили за доброто шоу.

Водещи

Най-четени