Alex P и Анелия в генгста рап дует 07.02 | 13:03

Фолк певицата стана изненадата на вечерта по време на първите български хип-хоп награди

От Мартина Панайотова

Хитовият рапър Alex P разкри тайнствената звезда в шоуто си по време на церемонията на първите български хип-хоп награди.

Нейното име е Анелия. Появата на мегазвездата рамо до рамо с едно от знаковите имена в родния рап през последните 15 години, взриви феновете на черната музика и представителите на медиите в залата.

Фолк изпълнителката разби публиката с абсолютно неочакваната си поява на сцената на най-голямото музикално събитие, събрало звездите на хип-хопа от цялата страна.

Анелия предизвика истински фурор и със своята неузнаваема и бляскава хип-хоп визия - експериментална и тотално различна от досегашния ѝ познат имидж.

Напълно в унисон с нейния ефектен стайлинг, Alex P спря дъха на фенките, появявайки се на церемонията в небрежно елегантен костюм. Вечерта на наградите бе повече от успешна за изпълнителя, след като именно той грабна и статуетката за "Най-добро МС” за 2012 година, връчена му лично от бащата на хип-хопа в България DJ Станчо.

Участието на Анелия в генгста рап стайл хита "Музика” е по специална покана на самият Alex P, а съвместната им изява на хип-хоп наградите в "Rainbow Plaza”, загатна за предстоящ голям музикален проект между двамата.

Популярният столичен рапър, изявявал се и като боец от масовката в холивудската продукция "Троя”, редом до звезди като Брат Пит, готви тайна революция след броени седмици.

Той работи ежедневно по нов, уникален по рода си рап проект в България, който ще се доближава до американските продукции и ще поднесе на хип-хоп феновете големи изненади.

Подробности за първите български хип-хоп награди очаквайте скоро, а сега вижте гангстерите Анелия и Alex P в галерията на Jenite.bg.



Водещи

Най-четени