Beatles се събират? 14.07 | 07:43

Пол Маккартни и Ринго Стар ще пеят заедно за Олимпиадата в Лондон догодина

От Олга Андреева

Единствените живи членове на легендарната британска група Beatles - Пол Маккартни и Ринго Стар е много вероятно да се съберат на една сцена, за да пеят на церемонията по откриване на Олимпийските игри догодина в Лондон, съобщи в. Guardian.

Наскоро, при участието си в американско тв шоу, Маккартни намекна, че организаторите на Олимпиадата в Лондон имат подобна идея. Според в. Sun към Пол и Ринго на сцената ще се присъединят още и децата на двамата им покойни колеги - Джон Ленън и Джордж Харисън.

Идеята за събирането на Beatles идва от предложението от най-успешния спортист на Великобритания - петкратния олимпийски шампион по гребане сър Стив Редгрейв. Той заяви, че на церемонията по откриване на Олимпиадата Лондон трябва да събере супергрупа от британски рок икони.

"Ако сър Пол Маккартни и Ринго се съберат с велики групи като Rolling Stones и Sex Pistols, ще бъде фантастично. Трябва да покажем на света в какво сме добри", заяви Редгрейв.

Сред останалите потенциални участници в церемонията са Coldplay, Spice Girls и Girls Aloud, макар че Кимбърли Уолш наскоро заяви, че надали Олимпиадата е мястото, където женската група да отбележи 10-годишнината си.

Водещи

Най-четени