Big Brother All Stars приюти най-атрактивните участници до този момент 19.11 | 10:59

Вижте кого ще гледат зрителите близо месец

От Цанка Донкова

Почитателите на риалитито VIP Brother 2013 вече могат да изтрият сълзите си, че дойде краят му. На разположение на феновете вече е Big Brother All Stars. Къщата вече е пълна с 11 звезди, които ще споделят един покрив и една съдба в следващия месец.

Знаменитостите, които ще наблюдаваме като лабораторни мишки са плеймейтките Златка Райкова и Златка Димитрова, победителката от Big Brother Family Ели Владкова, Лео Бианки, финалистът от Х Factor Джийсън Брад Люис, бизнесменът от Ямбол Недялко, моделът Маги Желязкова, писателят Денди, Пенка от "Мис България 2013, Киро Скалата и Станислав Илиев - Финдо от Survivor 2.

Още в началото на шоуто, обаче стана ясно, че шоуто обещава още повече напрежение и интриги, в сравнение с VIP Brother 2013. Любовните страсти този път може би ще се завъртят около плейбоя Киро Скалата, който даде да се разбере, че макар извън Къщата да има приятелка, не би отказал и флирт. "Имам нова жена, която прави всичко за мен, което ми харесва", подчерта пред Ники Кънчев Скалата.

Поредната сърцераздирателна драма пък очакваме от Финдо. Впечатление направи неговата искренна тъга, когато говори за развода си и съдбата на дъщеря си - "щастлива, но с разведени родители", заяви той.

В същото време може би в Къщата са влезли 12 участника, а не 11. Това ще се окаже вярно, ако шегата на Златка Димитрова се окаже истина. Въпреки че плеймейтката се отметна от новината, като заяви, че се е шегувала, другите участници не ѝ повярваха много.

"Да не правим тестове накрая", прогнозира моделът Маги Желязкова. На Златка обаче явно ѝ се иска вече дете, тъй като разказа, че бебето може да е направено в хотела преди да влезе в Къщата и въздъхна "А дано" на прогнозите на Съквартирантите.

Вижте участниците в новия сезон на Big Brother All Stars в Econ.bg.

Водещи

Най-четени