Big Brother събра най-големите си звезди на специална мисия 18.07 | 16:39

Едни от най-емблематичните лица се събраха за снимките на първия рекламен клип на предаването

От Мартина Панайотова

Звезди на VIP и Big Brother се събраха два месеца преди голямото завръщане на шоуто. Поводът са снимките на първия клип на риалити формата, а сцената на действието е жилищният комплекс "София парк”.

Един до друг застанаха едни от най-емблематичните лица на изминалите ВИП издания – Део, Денди, Гала, Катето Евро, Коцето както и някои от най-известните съквартиранти от предишните сезони на Big Brother  – тризначките Вяра, Надежда и Любов, Гроши, Найден, Недялко, Стойка и дори някогашните съперници за любовта на Елена – Миро и Мариян.

Всички те не само си спомниха най-хубавите моменти от шоуто но и усилено коментираха каква ли ще бъде селекцията от съквартиранти в предстоящите два сезона през есента.

Парадът на брадърите бе под ръководството на режисьора Мартин Илиев и под звуците на хитовото парче на Рафи Бохосян "4321”. "Да събереш толкова много звезди на едно място безспорно е голямо предизвикателство, но съм сигурен, че всеки един от тях ще се справи страхотно”, сподели той и разкри част от сценария на видеото.

Начало на клипа ще постави победителя във VIP Brother 3 – Део, а веднага след него по атрактивен начин се включват и останалите познати лица, всяко от които има своята "мисия” в клипа.

Освен внушителното звездно присъствие, видеото ще носи изключително динамичен заряд, постигнат с много музика, танци, фойерверки и масови сцени със сложна хореография, коментираха от Нова телевизия.

"Виновник" за бурните танци е едно от най-утвърдените имена у нас – хореографът Анна Пампулова, която има близо 20 години изяви в Националната опера и балет и е носител на редица отличия и награди от български и световни конкурси за съвременна хореография.

Какъв е крайният резултат и как е приключила първата среща на звездите от Big Brother, зрителите ще разберат буквално до дни, когато в ефира на Нова ТВ ще се завърти клипът на шоуто. Очаква се снимките на видеото да продължат почти до полунощ.



Водещи

Най-четени