Dancing stars с нов регламент 16.04 | 14:10

Журито ще се намеси по-сериозно

От Беатрис Николoва

В танцувалното шоу Dancing stars дойде моментът, в който журито ще задава предизвикателства на участниците. Галена Великова беше първата, която отправи своето искане към танцьорите. Тя ги раздели на два отбора, като капитани бяха тези с най-висок до момента бал. Михаела и Светльо бяха капитани на първия отбор, техният тим танцува пасо добле. Поради отсъствието на Дарин и Ани, Нели и Наско бяха избрани за капитани на втория отбор, който даде най-доброто от себе си в сферата на тангото.

Отборът победител с капитани Михаела Филева и Светльо прибавиха цели 10 точки към актива си. Танцът на двамата определено беше впечатляващ и леките спорове от миналата седмица останаха в миналото. Двамата имаха неразбирателство относно сложни поддръжки, които подготвяха за танца си. Хубавата Елена се завърна с фанфари и сърдечно посрещане на сцената на Dancing Stars 2014. Щастието й обаче бързо бе помрачено заради оценката на Алфредо Торес.

"Те изпуснаха цялата хореография, това е реалити шоу, казвам каквото мисля", заяви Торес след като вдигна табелката с 1 точка.

Феновете на предаването са нетърпеливи да разберат какви са следващите предизвикателства на журито.

Водещи

Най-четени