David Guetta оглавява EXIT Festival 28.05 | 12:28

Световноизвестният диджей ще разтърси Нови Сад през юли

От Мартина Панайотова

David Guetta ще оглави фестивала EXIT тази година, превръщайки Нови Сад в световна музикална столица. Кралят на бийта ще ръководи шоуто от Денс Арената пред 25 000 танцуващи хора.

David Guetta изглежда няма за какво повече да мечтае след като застана на върха на престижната класация на DJ Magazine Top 100 DJ list in 2011, спечели два пъти награда Грами, както и награда от MTV Europe Music и получи безброй признания за таланта си през годините.

Оказва се обаче, че за него най-важно е да прави хората щастливи: "Без значение дали ще създам бийт, който ще се превърне в песен по радиото, дали ще направя парче, което трябва да се хареса на другите диджеи, винаги мисля единствено за това как да накарам хората да танцуват – това е моят първи приоритет”.

David Guetta ще остави резиденциите си в Ибиса, за да поеме контрола над Денс Арената на EXIT и да огласи Петроварадинската крепост с едни от най-любимите хаус парчета за всички времена. Свидетели на този грандиозен спектакъл ще станат хора от над 60 държави.



Водещи

Най-четени