Dub FX и Blu Mar Ten на Drum and Jazz (4G) 24.10 | 13:58

Предстои да бъдат обявени и останалите участници в тазгодишното издание на Drum and Jazz

От Елена Кирилова

Седмица след като обявиха, че уличният музикант Dub FX ще посети за втори път София, организаторите на събитието разкриха, че всъщност събитието ще бъде част от седмото издание на електро-акустичния авангард Drum and Jazz (4G).

Освен Бен Станфорд на сцената ще се качи и култовият британски проект Blu Mar Ten, който ще дойде по покана на EventEase и H.M.S.U. Триото също ще гостува за втори път в България и ще зарадва феновете със солидна доза drum and bass.

Това ще се случи на 19 ноември в зала 3 на НДК, като началото на вечерта ще бъде обявено в 19 ч.

До момента Blu Mar Ten могат да се похвалят с редица ремикси и колаборации с артисти от ранга на Ерика Баду, Алиша Кийс, Ани Ленъкс и други.

Българската публика ще има щастието да присъства на официалната премиера у нас на новия албум на Blu Mar Ten "Love is the Devil”, който ще излезе на 31 октомври.

По традиция Drum and Jazz ще срещне феновете с редица артисти, които все още предстои да бъдат обявени. В рамките на проекта, който е дело на H.M.S.U., са гостували Netsky, Future Prophecies, Amon Tobin, LTJ Bukem, Теодосий Спасов, Влатко Стефановски, Стоян Янкулов, Deadbeat, DJ Fabio.

Водещи

Най-четени