East 17 напират за съдии в X Factor България 07.06 | 15:00

Според тях само най-добрите таланти успяват да се наложат

От Пламена Вълчева

East 17 - една от най-популярните английски поп групи от началото на 90-те години, пристигнаха в България за третото издание на инициативата "Обичам 90-те". На 7-ми юни те ще излязат на сцената в столичната зала "Фестивална" заедно с колегите си от E-TYPE, C-Block и MasterBoy. 

Роби Крейг, Джон Хенди и Тери Колдуел издадоха, че ще зарадват феновете си с някои от най-големите си хитове. Освен това в момента записват нов албум, но ще завършат сета си с песен на Роби.

Що се отнася до съвременната музика, групата е категорична, че вече рап звездите залагат повече на смесица от стилове. Относно многото таланти, които се появяват на сцената след участията си в реалити формати, East 17 сподели, че само истинските певци и музиканти ще просъществуват.

Нищо чудно да ги видим и в някой от родните музикални формати. Категорични са, че биха приели покана да журират в X Factor, ако някой ги покани. Друг въпрос е дали родните продуценти могат да си позволят хонорара им.

За успеха на групата момчетата споделят, че това е резултат от усилена работа. Сега са по-възрастни и по-мъдри, но макар да са се променили с възрастта, все още имат характерния за тях уличен стил. За в бъдеще искат да заложат на по-нестандартна музика.

aa5f270b-7667-c646-db4c-e9da1f08ef62


Водещи

Най-четени