Facebook плаче за Косъма 11.02 | 21:18

Смъртта на героя от "Под прикритие" видимо е разстроила доста хора

От Александър Бакалов

"Почивай в мир, Косъмче" плюс разплакана емотиконка е първото нещо, което се набива на очи, когато човек отвори Facebook страницата на популярния герой от сериала "Под прикритие".

"Как можаха да го убият, бе??!! Изплаках си очите снощи" гласи следващ коментар, а някои почитатели на сериала видимо са се вдъхновили до степен да пишат стихотворения за героя, изигран от Александър Сано. 

"Предполагал съм, че ще има някой, който да пророни някоя сълзичка, но всъщност сутринта, като си пуснах компютъра и като видях в интернет медии и издания, които са реагирали, по Фейсбук особено какво се случва - не предполагах, че размерът на траура ще е чак такъв", разкрива пред БНТ актьорът, известен още като Среброто.

За всички, които са взели нещата твърде присърце и превърнали Косъма в свой идол Сано добавя:

"Много съм доволен, че моят живот се развива по съвсем друг начин и на всички млади фенчета, които много симпатизират на Косъма, хубаво е това, забавен човек, нали, но това е реален пример, че нелош по душа човек с чувство за хумор дори, и така-нататъка, правейки неправилен избор ще свърши не много удачно".

Водещи

Най-четени