Felix da Housecat и Sandy Rivera гостуват в Yalta 18.01 | 21:00

Sandy Rivera ще празнува у нас рождения си ден

От Елена Кирилова

Новият парти сезон в Yalta Club започва съвсем скоро – на 21 януари. За целта организаторите са поканили американецът Felix da Housecat, който до момента е номиниран два пъти за Грами.

Името на Felix da Housecat е познато още от хаус ремиксите на парчета на изпълнители от ранга на Мадона, Бритни Спиърс и Кайли Миноуг. А отскоро музикантът обединява усилията си с тези на Pete Tong, с когото работиха върху "All Gone Ibiza” 11.

Това не е единствената изненада, която клубът ни е подготвил за януари. Родните фенове на хаус музиката ще имат щастието да отпразнуват рождения ден на Sandy Rivera заедно със самия него и то на българска земя, съобщават организаторите.

Един от най-обичаните диджеи у нас ще бъде гост в Yalta Club на 28 януари, когато ще се забавлява заедно с приятели от цял свят, които е поканил на специалното събитие.

Sandy Rivera е известен с любовта си към българската публика – кадри от негови участия у нас присъстват в два от видеоклиповете му. А за да зарадва още повече присъстващите, този път той ще дойде с нюйоркчанката Rae, с която ще изпълнят на живо песента "Hide U”.

Водещи

Най-четени