Guns N' Roses в оригинален състав за Залата на славата 16.02 | 10:10

Член на групата заяви, че вероятно бандата ще се събере в оригиналния си състав за церемонията

От Елена Кирилова

Guns N' Roses ще се съберат в оригиналния си състав по случай въвеждането на бандата в Залата на славата на рокендрола през април, съобщава NME.

Групата ще бъде приета заедно със Small Faces, Red Hot Chili Peppers и Beasty Boys на церемония в Кливлънд, Охайо, която ще се състои на 14 април.

Кийбордистът Дизи Рийд разкри, че всички, които са работили по албума "Appetite For Destruction” на Guns N' Roses, ще присъстват.

"Знам, че всички от оригиналната група ще са там. Сигурен съм, че ще се получи и ще е наистина страхотно", обясни Рийд пред Billboard.

Въпреки добрата новина, кийбордистът потвърди, че с фронтмена Аксел Роуз не са говорили с бившите членове на Guns N' Roses – Слаш, Дъф Макагън и Стивън Адлър, за възможността да свирят отново заедно на церемонията.

"Честно казано не сме говорили за това. Дори не знам кога, защо или как да го направим. Не е нещо, което се случва ежедневно. Така че не сме говорили за него, но съм сигурен, че в някакъв момент ще го обсъдим", коментира Рийд.

Освен това звездата обясни, че сегашният състав на групата ще продължи да работи по нова музика, след като приключи планираното си лятно турне в Европа.

Водещи

Най-четени