KISS се превръщат в плюшени играчки 01.09 | 08:57

Компанията Funko пуска плюшени кукли, изглеждащи като членовете на групата

От Елена Кирилова

Ако сте истински фенове на KISS и притежавате всякакви предмети, свързани с групата – от презервативи до калъфки за възглавница, може би е време да ви зарадваме с една новина.

Компанията Funko пуска плюшени играчки, приличащи на членовете на бандата, съобщава Ultimate Classic Rock.

Естествено, не са пропуснати атрактивните костюми и грим, които са отличителна черта на музикантите, въпреки че играчките са доста миловидни и пухкави в сравнение с оригиналите.

Плюшените подобия на KISS може би са най-сладкото нещо, което някога е излизало от мърчъндайза на групата. Линията се състои от четири кукли, които напомнят на Джийн Симънс, Пол Стенли, Ейс Фрели и Питър Крис.

Куклата на Джийн може да се похвали с изплезен червен език и с емблематичните за музиканта драконови ботуши. Умаленият Пол Стенли пък е с отворена риза, която не прикрива "плюшеното" му окосмяване по гърдите.

Дизайнерите са се постарали достатъчно, за да пресъздадат и зеления котешки поглед на Питър Крис и "космонавта" Ейс Фрели.

Играчките, които ще бъдат пуснати на пазара на 11 септември, са добър начин да покажете групата на децата си, без да ги изплашите до смърт.

.

Водещи