Missy Elliott и Timbaland издават солови албуми 10.02 | 18:33

Двамата работят едновременно по новите си албуми, които излизат през юни

От Олга Андреева

Timbaland разкри в интервю, че заедно с Missy Elliott ще издадат нови самостоятелни албуми тази година и то по едно и също време – през юни.

Топпродуцентът заяви пред MTV, че в момента и двамата работят по видеата и по първите си сингли. "Просто не искам да избързвам много, а и тя не иска да ме изпреварва, така че правим нещата едновременно".

Двамата се държат доста приятелски в Twitter през последните няколко месеца. Missy Elliott не е издавала албум от "The Cookbook" от 2005 г., който дебютира на втора позиция в САЩ. В последно време тя беше заета да пише и продуцира песни за Кийша Коул, Моника и Жасмин Съливан и се присъедини към Timbaland за песента с Деми Ловато през 2011 г.

Очаква се новият албум на рапърката да носи заглавието "Block Party". С Timbaland работят по него от 2008 г.

Новият албум на продуцента, който преди това е работил със звезди като Джъстин Тимбърлейк, Мадона и Нели Фуртадо, ще бъде продължение на "Shock Value II" от 2009 г., който достигна номер 36 в САЩ и 25 в Обединеното кралство.

Миналата година рап изпълнителката беше диагностицирана с автоимунното заболяване базедова болест, но сега тя твърди, че се чувства страхотно и че вече не взима лекарства, а контролира заболяването с диети и упражнения. 

Водещи

Най-четени