Muse пуснаха трейлър на новия си албум 07.06 | 15:56

Групата прави сериозен завой в стила

От Елена Кирилова

Muse издадоха трейлър на новия си студиен албум, който ще се казва "The 2nd Law”, съобщава NME.com.

Видеото включва кадри от новинарска емисия с музика за фон. Песента е в стила на "Butterflies & Hurricanes”, но в последната част на трейлъра се превръща в истински дъбстеп. От клипа става ясно, че албумът ще излезе през септември тази година.

В импровизираната новинарска емисия се вижда как актриса чете втория закон на термодинамиката. Вокалистът на Muse Мат Белами сподели същите думи в Twitter, с което само пожела да загатне какво да очакваме от новия албум.

Най-запалените фенове на групата реагираха моментално на трейлъра, като публикуваха коментари в социалните мрежи. Някои не са готови да съдят за албума по двеминутно видео, но твърдят, че не са оптимистично настроени. Според други записът от видеото звучи невероятно.

"The 2nd Law” се явява наследник на албума "The Resistance” и е записан в Лондон. До момента бандата не е издала почти никакви подробности относно новия си проект, освен че е работила с Дейвид Кембъл, който преди е записвал с Radiohead и U2.

Басистът на Muse Крис Холстенхолм разкри по-рано, че групата има желание да направи "нещо коренно различно”, така че завоят в посока дъбстеп не е никак учудващ.

Вижте и официалния трейлър на "The 2nd Law”:

Водещи

Най-четени