Mегз от "Къртицата" покори Кан с три рокли 08.06 | 10:41

Там се чувствах на правилното място, споделя амбициозното миньнче

От iNews.bg

Първото ни запознаване с Миглена Каканашева бе чрез малкия екран, когато преди близо пет години тя за крехките си 42 килограма, показа невиждано мъжество и сила в риалити формата "Къртицата". Още тогава даде заявка, че е личност, която има ясна визи за бъдещето си и сякаш прозираше, че чрез участието си тя следва своя лична мисия. Това се потвърди днес, когато амбициите на миньончето да развие модния си бранд стигнаха чак до червения килим на филмовия фестивал в Кан. 

Когато тя осъзнава, че все още няма световна звезда, която да облече в свой модел, решава, че тя сама ще стъпи на кралската пътека и ще покаже творчеството си на света. Така и стана - само преди дни Мегз се завърна от френската Ривиера, щастлива, удовлетворена и пълна с впечатления.

"Много съм щастлива и впечатлена! Ще опиша емоциите си по следния начин, чувствах се, сякаш някой ми беше дал с малка лъжичка да опитам от живота, за който се готвя, откакто се помня! Искам да виждам дрехите на марката ми на такива събития. Аз самата за първи път се чувствах на правилното място!", с огромна емоция споделя пред сп. Story  амбициозната Мегз за преживяното в Кан.

Тя прекара в Кан няколко незабравими дни, през които успя да присъства на две филмови премиери и да усети от харизмата на утвърдени филмови звезди. миньнончето бе сред първите, които аплодираха Шарлийз Терон за ролята й във филма The last face на режисьора Шон Пен. Като истинска ВИП персона, изгледа от първия ред и модното събитие Red Carpet Cannes 2016, което се състоя в Carlton Hotel. 

За своите появи пък, Меги бе заложила на личния си стил, създавайки три невероятни модела, с които остави своята следа на Cannes 2016.

Водещи

Най-четени