Playboy Club се завръща в Лондон догодина 20.10 | 14:35

Хю Хефнър връща зайчетата във Великобритания след близо 30-годишно прекъсване

От Георги Тотев

Зайчетата на Playboy са на път отново да разтърсят нощния живот в Лондон, след като Playboy Enterprises Inc. и London Clubs International разкриха намерението си да върнат Playboy Club в Лондон.

Плановете са заведението да отвори врати през първата половина на следващата година. Клубът ще се състои от ресторант, салон, клуб за членове и салон с игрални зали.

Най-завладяващият фактор обаче ще бъдат Playboy зайчетата, които ще изпълняват ролята на хостеси, крупиета и сервитьорки на коктейли в клуба. Те са известни със стила, изискаността и добрите си маниери.

Playboy Club има потенциала да се превърне в център на забавлението в нощен Лондон. Очаква се този изключителен клуб да приема често някои от най-известните имена от шоу бизнеса и спортната сфера.

Хю Хефнър – човекът, който стои начело на Playboy, казва: „Playboy сега е марка, по-известна от всякога, така че очаквам да се върнем в Лондон и да се радваме на всичко, което списанието възхвалява – добрата храна и напитки, хубавите момичета и вълнуващите начини за забавление“.

Първият Playboy Club в английската столица отваря врати през 1966 г., но в началото на 80-те години на миналия век бива закрит, а с него и останалите заведения от веригата на английска земя.

Водещи

Най-четени