Sade идва у нас месец по-рано 25.08 | 11:43

Богинята на соул музиката ще пее в София на 29 октомври, а не на 26 ноември

От Десита Иванова

Богинята на соул музиката Sade идва у нас с месец по-рано. Нежният глас на Sade ще звучи в новата зала на София "Арена Армеец" на 29 октомври, а не както бе обявено миналия месец - на 26 ноември.

Организаторите на грандиозния концерт на певицата, "София Мюзик Ентърпрайсис", съобщават, че първоначално обявената дата за събитието е променена.

Билетите за концерта ще започнат да се продават още от утре - 26 август. Те ще са на цени от 60 до 160 лв., а предвидените V.I.P. пропуски ще струват 200 лв. Можете да ги намерите на касата на зала "Арена Армеец София" и в мрежата на Ticketpro.

iNews припомня, че след дълго отсъствие, Sade триумфално се завърна на музикалната сцена с впечатляващи концерти, които са комбинация от класическото й звучене и спиращите дъха визуализации на Софи Мюлер.

След изключително успешното пролетно турне в 21 града пред публика от над 150 000 души, Sade обяви, че ще се завърне в Европа с още концерти тази есен.

Новите дати ще включват, освен България, и Германия, Швейцария, Дания и за първи път Финландия, Русия, Полша, Хърватия и Унгария.

Концертът, който продължава два часа, включва незабравими хитове като "Smooth operator" и "Jezebel" и нови парчета от последния ѝ албум "Soldier of love", който дебютира в американските музикални класации директно на първо място.

От издаването на дебютния си албум "Diamond Life" през 1984 г. всичките пет студийни албума на Sade достигат до Топ 10 в класацията на Billboard и продават повече от 55 милиона копия в цял свят.

През юни певицата с 27-годишна кариера издаде най-доброто от творчеството си в компилация, озаглавена "The Ultimate Collection", включваща 29 песни. Само месец след излизането си, албумът вече е с двойно платинен статус на продажби по целия свят.

Водещи

Най-четени