Scar Symmetry и Lou Gramm пристигат на Sofia Rocks 16.03 | 15:41

Още две имена попълниха списъка за фестивала

От Елена Кирилова

Scar Symmetry и вокалистът на Foreigner Lou Gramm са новите две попълнения в програмата за предстоящия фестивал Sofia Rocks, съобщи Balkan Entertainment.

Групата ще се изяви в първия ден от музикалното събитие – 7 юли, когато на същата сцена ще се изявят Clawfinger и хедлайнерите Godsmack.

Дет метълите от Швеция ще залеят българската публика със своя модерен хибрид от хармония, мелодия, агресия, лирика и сложни инструментали.

Последният, пети по ред, студиен албум на бандата излезе през април 2011 г. и се смята за най-успешната продукция на групата до момента. Парчета от "The Unseen Empire” със сигурност ще чуем на 7 юли.

Във втория фестивален ден родните фенове ще могат да видят и Lou Gramm, който ще зарадва почитателите на Foreigner с хитове като "Cold As Ice”, "Waiting For a Girl Like You”, "I Want To Know What Love Is” и соловия му проект "Midnight Blue”.

Lou Gramm се прочува по цял свят, като създател и изпълнител на вокалите в класиките на Foreigner, попадали в Топ 40 на световните класации.

В средата на 80-те певецът започна солова кариера и издаде синглите "Midnight Blue” и "Just Between You and Me”.

Последният му проект носи името Lou Gramm Band (LGB). Неговото начало бе дадено през 2009 г., след което последва първи албум "Baptized By Fire” под шапката на лейбъла Spectra Records.

Водещи

Най-четени