Skillet вдигнаха настроението на Sofia Rocks (СНИМКИ) 06.07 | 18:09

Американските металисти подлудиха родните фенове

От Пламена Вълчева

Столицата вече се тресе под звуците на тазгодишното издание на фестивала Sofia Rocks. Феновете на по-тежките мелодии започват да се тъплят на столичния стадион "Академик".

Началото на рок купона беше поставено в ранния следобяд – точно 15:00, с появата на металистите от Osssy. Високите температури и фактът, че най-интересните банди са оставени за по-късните часове, обаче се отрази и на ентусиазма на феновете. Повечето предпочетоха да се появят на терена малко по-късно.

Излизането на американската метал банда Skillet обаче посъживи положението на Sofia Rocks, видя iNews. Музикантите излязоха точно по график – малко след 17:00, а с изпълненията си направо подлудиха публиката.

"За първи път съм в България, но много ми харесва. Изключително сме благодарни затова, че се събраха толкова много хора, въпреки жегата и ранния час", каза вокалистът на групата Джон.

Купонът на стадион "Академик" продължава, а феновете стават все повече и повече. Очаква се обаче основната част от тях да дойде в малко по-късните часове.

Sofia Rocks продължава с шведската група Mando Duao, които трябва да се качат на сцената към 19:00 ч. Първият хедлайнер за вечерта - The Offsprings, пък ще се появи около 20:45 часа. Музикантите ще изпълнят специалното Smash Show, създадено по повод на 20-годишнината от издаването на албума Smash.

Фестивалната вечер ще завърши с шоуто на 30 Seconds to Mars. Фронтменът Джаред Лето и неговата група ще представят близо двучасов спектакъл, който ще започне в 22:40 часа.

Още снимки снимки можете да видите тук.

Водещи

Най-четени