Smugglers Swing Club празнува една година 12.09 | 15:51

The Smugglers Collective канят на парти по повод празника

От Елена Кирилова

The Smugglers Collective канят всички свои почитатели на грандиозното парти, което организират по повод първия рожден ден на основания от тях Smugglers Swing Club.

Организаторите обещават за пореден път да ни върнат назад във времето, като този път партито ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 13 октомври.

Smugglers Swing Club представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава суинг срещу електро суинг. Благодарение на това се покриват всички разклонения на суинг и рокендрол музиката от 40-те години до днес, когато електро суинг течението изживява своя възход.

Съвсем очаквано зад пулта ще се вихрят диджеите от The Smugglers Collective, а специални гости ще са датчаните Swing Republic.

Чуждестранните гости са едни от основоположниците на набиращия все по-голяма популярност в цял свят Electro Swing стил. Българската публика ще има шанса да се срещне за първи път на живо със Swing Republic, познати в клубните среди в Европа с хитове като "Peas & Rice”, "T’ain’t What You Do”.  

Началният час на партито е 21 ч., а самата винтидж треска започва в 22 ч. Билетите са на цена от 12 лева и са достъпни в мрежата на Ticketstream. В деня на събитието и на място в Mixtape 5, билетът ще струва 15 лева.

Водещи

Най-четени