Soundforia, Jamez Bongg и компания подгряват Phaeleh и Von D 28.01 | 09:17

Вече е ясно българското попълнение на партито в Mixtape 5

От Елена Кирилова

След като стана ясно, че на 28 януари в столичния клуб Mixtape 5 ще се вихрят британеца Phaeleh и французина Von D, промоутърският екип Platform разкри и българското участие на партито.

Заедно зад пулта ще се подвизават Weedes & Soundwave, които са подготвили лек, концептуален сет за начало на купона, съобщават организаторите.

Пловдивското дъбствеп дуо Soundforia, което спечели последното издание на Fusion DJ Rally също ще се погрижи за доброто настроение с висококачествената си авторска продукция. От своя страна, Bashment & Dynamic ще подгреят с доста по-тежки звуци.

Стилово те ще бъдат допълнени от -99 a.k.a. Soulslept, благодарение на който ще чуем харкор електрониката в пълната й сила.

Бързата уста на изтока, Skiller, който е неизменна част от българската дъбстеп и дръм енд бейс сцена, също ще се появи, макар че напоследък името му се свръзва с бъдещите му проекти със сестра му Лилана.

Малко преди Phaeleh да се появи и да омагьоса всички, публиката ще подгрее Jamez Bongg, който заедно с Monk ще представи специална deep dubstep селекция.

А ако имате достатъчно сили и останете до края, ще чуете и Harry Up, младата надежда Algoriddim, Harry Kash и Squadrum.

Водещи

Най-четени