TV7 "открадна" и Любен Дилов-син 29.12 | 19:02

Дилов ще бъде водещ на форматното предаване "Удавете водещия", което е част от екипа на "Междинна станция" и ще бъде главен сценарист на нов български сериал

От Кремена Бедерева

След като отмъкнаха под носа на "Нова телевизия" Иван и Андрей и Витомир Саръиванов, TV7 взима в своя екип като сценарист и водещ едно от знаковите лица в българския телевизионен ефир - Любен Дилов-син.

Дилов ще бъде водещ на форматното предаване "Удавете водещия", което е част от екипа на "Междинна станция" и ще бъде главен сценарист на нов български сериал, който зрителите ще могат да гледат през 2013-та.

"Любен Дилов-син е знакова фигура за всяка една телевизия. Той ще бъде много полезен със своето екранно присъствие, задълбочени познания и опита си, натрупан през годините в изключително успешни телевизионни проекти като "Ку-ку" и "Каналето", игралният сериал "Седем часа разлика" и други. 

През последните месеци той показа и изключителни качества като водещ и има своята сериозна аудитория. TV7 и News7 ще покажат през новата година нови стандарти в правенето на телевизия и интересна програмна схема, която има за цел да изведе телевизиите на лидерски позиции на пазара", заяви изпълнителният директор на TV7, News7 и Super7 Николай Бареков.

 

 

 

Водещи

Най-четени