Take That пак се събират догодина 11.10 | 10:37

Обмислят нов албум и турне

От Олга Андреева

След като Роби Уилямс заяви категорично неотдавна, че се връща към соловата си кариера, решихме, че пак идва краят на Take That.

Изглежда обаче на момчетата им е харесало да са заедно, защото обмислят да се съберат пак догодина за още един студиен албум и турне. И петимата музиканти дават положителни знаци, че имат желание пак да работят заедно, пише в. Sun.

"В момента момчетата се радват на малко свобода, но всички са обединени около желанието да тръгнат отново на път като Take That. Обсъждат се нов албум и още едно турне", съобщава информиран източник.

Роби Уилямс, който преди дни стана за първи път баща и умили феновете си със снимка с малката си принцеса, издава соловия си албум "Take the Crown” следващия месец, който ще бъде последван от серия от концерти.

Марк Оуен също ще промотира нов самостоятелен албум през пролетта на 2013 г. и очакванията са събирането на групата да се случи след това, посочва DigitalSpy.co.uk.

Междувременно Гари Барлоу продължава да се изявява като съдия в телевизионното шоу X Factor.

Take That е създадена през 1990 г. и за шест години успява да се превърне в световноизвестна група. Разпада се през 2006 г., след като година по-рано Роби Уилямс е напуснал състава, за да търси самостоятелни изяви.

Десет години по-късно, през 2006 г., групата се събира в четиричленен състав – Гари Барлоу, Марк Оуен, Хауърд Доналд и Джейсън Ориндж, без Роби. Издават два албума - "Beautiful World” (2006 г.) и "The Circus” (2008 г.) и успяват да си извоюват отново успех, този път като четворка.

През 2010 г. групата отново се събира в пълен състав и Роби участва в записа на шестия студиен албум, "Progress”, издаден на 15 ноември 2010 г. и станал най-бързо продаваният албум на 21 век. Следва световно турне през 2011 г., което пък се превръща в най-бързо разпродаденото турне на всички времена във Великобритания. 

Водещи

Най-четени