Teleport Ibiza пренася у нас две от най-популярните партита в света 20.06 | 08:26

Свен Вет, Davide Squillace и Матиас Танзман ще подлудят българската публика

От Елена Кирилова

17 и 18 август са датите, на които Метрополис ще доведе у нас две от най-популярните партита на всички времена. Събитието носи името Teleport Ibiza и ще се проведе на Caco Beach.

На българска сцена видим не кого да е, а самият Свен Вет. Освен парти властелинът, зад пулта ще се вихри и родният продуцент на хаус и техно музика KiNK. Те ще бъдат подкрепени музикално от тандема Davide Squillace и Матиас Танзман - двама резиденти на емблематичния в Ибиса и цял свят парти бранд Circo Loco. И в двете вечери ще видим и диджеите на Метрополис.

Програмата за 17 август включва неаполския диджей Davide Squillace и колегата му от Лайпциг Матиас Танзман. Те ще представят най-силното от европейската сцена в момента, така че купонът е гарантиран.

Свен Вет ще срази всички на 18 юни. Той ще покаже какво е научил за 20-годишната си кариера. KiNK и Metropolis DJs пък ще подгреят публиката преди появява на титана на денс музиката. Участието на Вет у нас е част от турнето му "The Year of the Dragon Tour 2012”.

Билетите на промоционална цена за събитията свършиха още в първите дни на продажбата, но в момента ценните пропуски все още се продават на цена от 20 лева за Davide Squillace и Matthias Tanzmann и на цена от 25 лв. за Sven Vath и KiNK Live.

Комбинираният билет Teleport Ibisa за двете партита пък е на цена от 40 лева в мрежите на Eventim и Ticketstream.

Водещи

Най-четени