U2 с награда за Група на годината 07.09 | 15:45

Списание GQ отличи най-влиятелните мъже в света

От iNews.bg

U2 получиха наградата за Група на годината, а Брадли Купър се сдоби с международния приз "Мъж на годината" на наградите на списание GQ, съобщава Contact Music.

Наградите бяха връчени на 6 септември в Лондон.

Изпълнителните на хита "Elevation”, U2, бяха отличени, след като тази година завършиха най-печелившото турне на всички времена и участваха на фестивала в Гластънбъри, което се оказа първото подобно участие на групата от 25 години насам.

Сред наградените бе и китаристът на легендарните Rolling Stones, Кийт Ричардс, който получи приза "Писател на годината" . Той му бе връчен за автобиографичната си книга "Life”, която достигна рекордни продажби.

Рапърът Tinie Tempah обра овациите с наградата за "Самостоятелен изпълнител на годината”, докато поп законодателите Duran Duran се зарадваха на приз за цялостно творчество.

Въпреки че наградите се наричат "Мъж на годината" и се раздават на едни от най-влиятелните мъже в света, бе връчена и награда за "Жена на годината". С нея си тръгна холандската манекенка Лара Стоун.

Томи Хилфигер пък отнесе приз за "Дизайнер на годината", докато наградата "Вдъхновение" отиде при фотографа Марио Тестино.

На събитието присъстваха редица звезди като Кайли Миноуг, Кели Брук, Пикси Лот, Джон Леджънд и Хю Лори.

Водещи

Най-четени