VIP Brother 2013 - шоуто, което ще разкрива тайни 11.09 | 15:15

Хора с истории и драми влизат в къщата

От Цанка Донкова

VIP Brother този сезон ще бъде под знака на тайните. Това стана ясно на пресконференция на риалитито в Нови Хан. Точно заради наближаване на старта на шоуто част от мистериите бяха разкрити.

Стана ясна най-голямата тайна - Парис Хилтън влиза в къщата. След дълготрайни преговори продуцентите на VIP Brother са успели да убедят звездата да стане част от риалити формата. Тя ще пристигне за началото на шоуто, но все още не се знае за колко дълго ще остане със съквартирантите.

Красавицата е известна като един от пионерите на риалити телевизията, когато през 2003 година участва с шоуто "Simple Life” заедно с Никол Ричи. По този повод продуцентите заявиха, че Парис "ще е добрата фея кръстница на VIP Brother”.

Като звезда от световна величина Хилтън е заявила, че се чувства като американска принцеса. Именно такива са били и изискванията ѝ. Продуцентите разкриха, че те са безкрайно специфични и конкретни, но "без да се минават границите на абсурдното". Звездата е поискала всичко да е подчинено на здравословния начин на живот. Храната и напитките трябва да са bio, а любимите ѝ аромати са ванилия и лавандула. Остана тайна обаче дали русокоската ще вземе в къщата и любимото си куче Тинкърбел.

Хонорарът на звездата също не стана известен, но от екипа на VIP Brother разкриха, че Хилтън не е дошла без пари. Сумата обаче не била прекалено висока, щом са успели да я платят. От екипа на шоуто уточниха че родни известни личности са искали двойно повече.

Още двама от съквартирантите станаха известни – това са спортистите Станка Златева и Тервел Пулев. Към тях ще се присъединят и други известни личности. Продуцентите на шоуто разкриха, че тазгодишният кастинг е бил един от най-провокативните.

Този сезон се е заложило "не просто на звезди, а на различни представители на обществото. Хора с истории и драми".

Цяло семейство влиза в къщата, за да се разкрият взаимоотношенията в него.

Ще се търсят решения и на политически проблеми, на въпросите за етническата толерантност. Така тайните от личния живот на участниците ще бъдат съчетани с въпросите, които вълнуват обществото.

"Човек не си дава сметка с колко тайни живее", заяви Радослав Тушев - продуцент от Old School и допълни "Този сезон ще е на доброволното разкриване на тайните".

Съквартирантите ще живеят в къща направена изцяло от рециклирани материали. Мебелите в нея обаче са изключително луксозни и дизайнерски мебели. В унисон с тематиката на сезона в къщата са подредени врати номерирани с мистичното число 13. Именно зад тях ще се крият тайните на съквартирантите. Черна котка, която ще гледа съквартирантите от стената, допълва мистичната атмосфера.

Тайните на съквартирантите ще бъдат разкривани в дневни и вечерни епизоди. Водещи ще са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. Нововъведението е продължителността – 3 часа. Ще има и късно издание, в което ще се представят допълнителни моменти от живота на съквартирантите.

Шоуто започва на 15 септември от 20 часа по Нова телевизия.

Водещи

Най-четени