VIP Brother превърнал Мира Радева в робот 13.11 | 18:10

Най-големият страх на социоложката се сбъднал – близките ѝ са наранени

От Цанка Донкова

VIP Brother превърнал Мира Радева в робот. Това сподели самата тя в интервю пред в. "24 часа".

"Когато човек е поставен в такава ситуация – изолиран от света и живее в къща с определени хора, а задачата му е само да изпълнява мисии, се превръща в робот. Единствената цел е да оцелееш", заяви Радева.

Тя не скри още, че докато е била в шоуто, стресът е бил голям, но че по-лошо е станало, след като е излязла. Радева разкри, че страда от безсъние, откакто е излязла, и че "най-големият ми страх се реализира – близките ми са наранени".

Въпреки всичко Радева не тай лоши чувства към риалитито. Тя сподели, че харесва шоуто, но че е изненадала сама себе си, като е станала един от съквартирантите.

"Аз много обичам играта "Биг Брадър". Имах покана да участвам още в първия сезон на "ВИП Брадър". Тогава отказах категорично. Даже и през ум не ми е минавало, че един ден ще вляза в шоуто", посочи Радева.

Социоложката призна, че е имала известни притеснения от реакцията на колегите си заради участието си във формата, но че за момента имат достатъчно работа и няма проблеми.

Тя разкри и причината защо цялото и семейство са влезли в Къщата.

"Само защото децата го поискаха. Първоначалното предложение беше да влезем тримата – аз, дъщеря ми Ани и съпругът Джаред Катур, които живеят в Америка", посочи Радева. Тя допълни, че е провела доста разговори с близките си, преди да вземе окончателно решение.

"След това разговарях с майка ми, с близки приятели и накрая реших, че трябва да го направя заради тях. След известен размисъл Иво ми каза, че не иска да ме остави там сама, и затова влезе и той с мен", заяви тя.

Социоложката отрече, че ще става баба, и подчерта, че пред дъщеря ѝ Анна в момента са на дневен ред други предизвикателства.

"Сега Ани има възможност да участва в концерт в Азия. Поканата идва от една нейна много близка приятелка, която е издала платинени албуми там", заяви Радева.

Социоложката коментира и протестите в страната, като изрази учудването си, че те все още продължават.

Най-четени