iNews ти дава шанс: "Бутни стената с Роджър Уотърс"! 19.08 | 15:25

Виж как можеш да спечелиш билети за най-мащабното рок шоу в света

От Филипа Тодева

Привет! Привет, зажаднели за истинско рок шоу фенове! Не сме ви забравили и този път.

Вие, нашите читатели с отлични музикални предпочитания, добре знаете, че iNews няма да пропусне да отличи най-големите фенове на Pink Floyd с билети за най-мащабното рок шоу в света.

Днес в iNews.bg стартира играта "Бутни стената с Роджър Уотърс".

Тя ще продължи до следващия понеделник. Всеки ден iNews ще ви задава по един въпрос. Не се съмняваме, че вие като истински меломани ще намерите отговорите на всички осем въпроса.

Важно е да знаете, че всеки потребител може да участва в играта само веднъж на ден, а всеки нов въпрос се активира автоматично в 0:00 ч.

Имената на петимата щастливци, които ще срещнат една истинска рок легенда на живо, ще бъдат определени  на 27 август чрез томбола и оповестени на интернет страницата на играта  http://rogerwaters.inews.bg/.

В томболата за наградите ще участват всички потребители, отговорили поне на 2 въпроса вярно.

Повече за правилата на играта научете тук.

На шоуто си в София световноизвестната рок звезда Роджър Уотърс ще пее с български деца, пресъздавайки по уникален начин посланията на автобиографичната рок опера.

Зашеметяващият спектакъл обещава да бъде изпълнен с невиждани визуални ефекти, сред които – падането на Берлинската стена, съживяване на учителя марионетка и още много други.

Не го пропускайте за нищо на света! Участвайте в играта ни и бъдете част от шоуто!

Водещи

Най-четени