Авторката на хита "Гълъбо" изригна срещу Миро (ВИДЕО) 29.06 | 17:52

Вида Пиронкова написа гневно писмо, иска да забрани песента

От iNews.bg

Авторката на нашумялата напоследък романтична балада на Миро "Гълъбо" - Вида Пиронкова, заплаши да забрани песента. Това стана ясно от нейна публикация в социалната мрежа, пише actualno.com.

"Предайте на продуцента ми, че ще вдигна във въздуха всичко. Дори и М-тел, на когото той е продал "Гълъбо" за рингтон. И не само тях. Всички! Но най-вече тях, защото се правят на луди калинки. Защото са ми блокирали услуги, за които аз им плащам не малко пари!

Бясна съм. Не ми отговаряйте и не се намесвайте. Ще забраня песента и ще се свърши веднъж завинаги с този психо тормоз.

Кой слушал – слушал. Кой се женил – женил. Аз имам намерение да живея още 300 години, а не да се занимавам с хора, на които съм се доверила и са ме предали, на които съм давала като ненормална, а те ми отмъщават само за това, че съм била добронамерена към тях и съм им дала най-ценното си: морала и таланта си.

Точка. Целта на хакерите е постигната. Разгневиха ме. След като ми скъсаха нервите 1 седмица ,да се занимавам с хакерските им простотии. Имената им ги знам. Защото имам и видеозаписите им, които свалих много преди да решат да ме правят да си говоря сама.

Всичко е архивирано, котета сладки! На разположение на медиите съм. Ще си отворя устата. Има какво да кажа! Ай сиктир! Няма да позволя на никой, било то и най-близкият ми роднина да ме разиграва като пумпал, след като съм му ПОДАРИЛА, повтарям ПОДАРИЛА творческият си труд , което е равносилно на душата ми!

Другият меринджей, дето се е сдушил с бившата ми приятелка Парис Сивриян, също да стои нащрек …. защото войната започна!

Предайте и на тях! Днес я открих! Войната!" Текстът и музиката на "Гълъбо" са на Вида Пиронкова. В записа на музиката участва пловдивчанката Анет Артинян – виолончело, а проф. Людмил Ангелов свири на роял Steinway and Sons.

Очевидно е на път да разрази поредната медийна война за авторски права. Престои за видим развръзката", написа дъщерята на Енчо Пиронков.

Водещи

Най-четени