Адам Сандлър се сдоби със звезда на Алеята на славата 02.02 | 17:16

Актьорът беше придружен на церемонията от децата и съпругата си

От Олга Андреева

44-годишният актьор Адам Сандлър се сдоби със своя звезда на Алеята на славата в Холивуд, съобщи сайтът Contactmusic.

Актьорът се появи на церемонията в Лос Анджелис със съпругата си Джаки Титън и двете им дъщери - Сади и Съни, които ще можем да видим на големия екран с баща им и с Дженифър Анистън в комедията "Just Go With It".  

В нея Сандлър изпълнява ролята на пластичен хирург, който се преструва на женен, за да спечели вниманието на една жена. Филмът, в който участва и Никол Кидман, се очаква да излезе по кината на 11 февруари.

След като получи звезда No 2431, Сандлър заяви, че е наистина щастлив от възможността да се снима във филми и сподели, че семейство е най-хубавото нещо в живота му.

Адам Сандлър започва кариерата си в комедийния жанр с роля в "The Cosby Show" през 1987 г. и става сценарист на шоуто "Saturday Night Live" през 1990 г., преди да започне да се снима в киното.

Участвал е в успешни комедии като "Сватбеният певец", "Баща мечта" "Психаротерапия", "50 първи срещи" и други. Последният му филм, "Дърти хлапета", е най-успешният в кариерата му до момента от финансова гледна точка с 271 млн. долара печалба.

 

Водещи

Най-четени