Адел: Не съм се омъжвала 31.08 | 11:38

Певицата опроверга слуховете, че тайно е минала под венчилото

От Олга Андреева

След като за пореден път това лято из светските издания плъзна новината, че Адел се е омъжила тайно, певицата се видя принудена лично да опровергае информацията.

Тя се опитва да бъде максимално извън светлините на прожекторите през последната половин година и дори за бременността си съобщи лаконично в края на юни, когато вероятно е била в края на шестия месец.

От месеци тя няма сценични изяви, избягва да се появява публично и не коментира личния си живот. Сега обаче, макар и лаконично, певицата реши да коментира тиражираните слухове за тайната ѝ сватба.

"Не съм се омъжила!", написа в профила си в Twitter Адел, която би трябвало да роди първото си дете през септември.

Американско списание MailOnline съобщи, че 24-годишната британска сензация се е омъжила за приятеля си Саймън Конецки още през юли.

"Те наистина се ожениха. Бях там", казва източник на вестника и допълва, че Адел е била облечена в класическа булчинска рокля, а Саймън е изглеждал много елегантен и щастлив.

Неназованият източник изглежда доста е развихрил въображението си. Всъщност спекулациите тръгнаха, след като известната изпълнителка беше заснета със златен пръстен на безименния пръст на лявата ръка.

Адел може и все още да не е минала под венчилото, но нейният хит "Make You Feel My Love” е петата най-въртяна песен по сватби във Великобритания, посочва Express.co.uk. 

Водещи

Най-четени