Адел отвръща на удара 10.02 | 09:23

Певицата отвърна на коментарите на Карл Лагерфелд, който я обяви за "прекалено дебела"

От Елена Кирилова

Адел отговори на скорошния коментар на модния дизайнер Карл Лагерфелд, който заяви публично, че певицата е "твърде дебела", съобщава NME.

"Никога не съм искала да изглеждам като моделите от кориците на списанията. Аз представлявам по-голяма част от жените и съм много горда с това", обясни изпълнителката пред списание People.

Лагерфелд, който е шеф на модна къща Chanel, се изказа твърде крайно по-рано тази седмица. Той заяви, че въпреки "божествения си глас" Адел е "прекалено дебела". Все пак той обясни, че я харесва повече, отколкото Лана Дел Рей или Флорънс Уелш.

Скоро след като направи въпросните сравнения, Лагерфелд се извини за своите коментари и обясни, че е един от най-големите фенове на Адел.

Пред Metro New York той се оправда с това, че когато едно изречение бъде изведено на преден план в някоя статия, то променя смисъла си.

Лагерфелд дори сподели лична история – как преди повече от 10 години е загубил повече от 10 кг. Според него той много добре знае как се чувства певицата, когато пресата непрестанно я атакува относно външния ѝ вид.

Дизайнерът подчерта, че смята Адел за "красиво момиче" и, че няма търпение да чуе следващия ѝ албум.

Междувременно феновете на изпълнителката пък нямат търпение да я видят отново на голямата сцена.

Тя ще се завърне на наградите "Грами" в Лос Анджелис на 12 февруари. Това ще бъде първото ѝ изпълнение след претърпяната операция на гласните струни.

Водещи