Азис: Мъжете не изневеряват умишлено 06.04 | 09:59

Фолк певецът призна, че и той е страдал от предателство

От Надежда Стоянова

Поп фолк певецът Азис отдавна публично призна, че предпочита интимните ласки на представители на силния пол. Все пак след няколко публични връзки, завършили с провал, вече се старае да пази личните си отношения за себе си. Затова държи настоящата си половинка в абсолютна тайна, за да не се провалят нещата.

"Моят партньор си е само за мен и искам така да си остане. В момента, който споделя кой е, това вече не е връзка. Сегашната ми половинка не се срамува от връзката ни, въпреки че той също не иска да я оповести", сподели изпълнителят в предаването "Поверително от NL" по TV7.

В момента той е щастлив, защото се чувства обичан и важен. Преди време обаче му се случвало да бъде предаден от любимия човек. В тази връзка отбелязва, че мъжете не изневеряват нарочно.

"Мъжете не изневеряват умишлено. Те го правят с тялото си, но не и с ума си. Самият аз, малко или много съм мъж и мога да им бъда адвокат, въпреки че много ме е боляло от мъжка изневяра", каза още певецът.

За хармоничните отношения с партньорите му Азис признава, че би било хубаво, ако и родителите харесват избраника му. Въпреки това, тяхното мнение не му било чак толкова важно и не се съобразявал с него.

Най-четени