Азис като Николета - връща се в Къртицата 22.04 | 14:49

А Рут и Любо не се отделят един от друг

От Микаела Мохарамян

Случката с Николета Лозанова ще се повтори, защото още една от звездите, напуснали преждевременно Къртицата, се завръща в предаването, но този път не като участник, а като телевизионен водещ.

Поп-фолк иконата Азис ще замести своята приятелка Николета пред камерите на Къртицата като водещ на дейли епизода на шоуто в понеделник вечер.

Рут и Любо не правят сериозни опити да скрият привличането помежду им. Има моменти, в които Рут уж се дразни на бившия баскетболист, но в никакъв случай не отказва компанията му. Двамата са постоянно заедно, отделени от групата, която не спира да коментира флирта им.

Ще се раздели ли певицата с настоящия си приятел, който настоява тя да напусне играта?

За участниците в Къртицата спокойно може да се каже, че са нощни птици. Ето защо поредната "Нощ на Къртицата" ще бъде малко след обичайното време за тяхното заспиване – рано сутринта. Изненадващо, това се оказа и първата успешна "Нощ на Къртицата" за Групата.

Героят в тази битка е Тони Христов, а предизвикателството донесе на Жени втора сериозна контузия - тя е с възпалено сухожилие и лекарите й наложиха седем дневно домашно лечение при Моро и Валя.



Водещи

Най-четени