Азис отново изригна с нов хит 16.02 | 17:02

„Евала бе брат ми“, пее ромският славей, който показа парчето на белия свят на Свети Валентин

От Гергана Златкова

Култовият Азис продължава да натяква присъствието си. Точно на 14 февруари - Свети Валентин – Деня на влюбените и Трифон Зарезан, скандалният певец реши да предложи на българската публика новата си песен.

Дотук нищо странно – поредната чалга в родния ефир. Да, но този път Азис явно е насочил усилията си не към родната публика, а се е прицели към съседите ни. Текстът на "Евала" в по-голямата си част е на турски език. 

И както заглавието подсказа – в "Евала, бе брат ми" не липсват характерните ритми, подходящи за танци върху масата, типични за комшиите ни. 

Оказва се, обаче, че друга чалга фурия е написала текста – Есил Дюран е помогнала на Азис да сътвори поредния шедьовър. Може би, Азис се готви за предстоящите парламентарни избори и овреме подготвя репертоар за предизборните площади – кой знае?

Видеото пък е направено от Азис, където, станало напоследък традиция за ромския славей, присъства и по един потен културист. 

А и не стига това, но и Азис поздрави с новата си песен и Валери Божинов. "ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-ДОБРИЯТ ЗЕТ, --- ---ВАЛЕРИ БОЖИНОВ-------- Бъди ми жив,здрав все така щастливо влюбен в моята сестра Николета и така отдаден на на малката НИКОЛ!" отправи виртуална честитка от Facebook профила си Азис. 

А ето и въпросното поредно скандално видео:

Водещи

Най-четени