Азис ще вечеря с хлебарки, в името на рейтинга 26.02 | 15:03

В „Къртицата“ иска да се включи и най-достойният българин за 2011 г. Христо Кънчев

От Мартина Панайотова

Христо Кънчев, най-достойният българин за 2011 г., пожела да се включи в надпреварата за четвърт милион лева в "Къртицата” на TV7.

Героят, който преди две лета спаси момичета от удавяне в Созопол, бе сред кандидатите за слава в първия ден на софийския кастинг.

Освен продуцентите на формата от "Междинна станция” в селекцията на участници се включи и Азис, който вече заяви готовност да вечеря с хлебарки в името на победата.

Костинбродският славей не се страхува от температурни аномалии, подводно гмуркане или системно безсъние. Отхвърля само опцията да скочи с парашут в името на космическия рейтинг.

"Имам фобия от високото, но зрителите могат да очакват всичко от мен. Влизам в шоуто, за да си почина и да срещна нормални, необременени от суетата млади хора сподели фолк идолът, цитиран от в. Монитор.

Желаещите да делят покрив, гримове и психологически изпитания с изпълнителя на "Нещо мръсно” практикуват широк диапазон от професии – от хигиенисти и сценографи през еколози и икономисти до обикновени авантюристи, които искат "да ги дават по телевизора”.

Сред най-колоритните претендентки за съквартирант на Николета Лозанова и Деян Донков бе американката Кимбърли Смит. Лъчезарната девойка напуска Сан Франциско, за да преподава английски на деца от ромски произход у нас.

Обожава Азис и няма търпение да разменят опит в гледането на кафе. На кастинга, който приключи вчера, не липсваха и зевзеци като Цецо Шоумена. На 32, от Русе, той трогна журито както с пиперливо чувство за хумор, така и с визия на рапър-ескимос. Част от явилите се признаваха, че вярват в шестото си чувство и планират живота си според картите таро.

Водещи

Най-четени