Ако си мислите, че кралската майка ползва обикновена козметика, много сте се заблудили 31.07 | 14:15

Кейт ще се маже със специален нов лосион за след бременност

От Гергана Златкова

Херцогинята на Кембридж Катрин е една от първите жени в света, които ще изпробват нов супер лосион за кожа с благоприятен ефект върху пигментацията, и по-специално по време на и след бременност, пише в. "Daily Express". 

Лосионът "DreamTone" на компания "Lancome" все още не е пуснат в продажба, но е изпратен на избрани ВИП клиентки.

Сред тях е херцогинята на Кембридж, която наскоро роди първото си  отроче. 

"DreamTone" ще бъде пуснат в продажба от 15 август в  "Селфридж" и от 1 септември в цялата страна. Лосионът с цена 69 лири помага при кожна пигментация, старчески петна и при свързаните с бременността мелазма или обезцветяване на кожата. 

Херцогинята на Кембридж Катрин е почитателка на "Lancome" и използва грим на компанията на сватбата си през април 2011 г., припомня изданието.

Поради тази причина тя е сред избраните  дами, които първи ще тестват новия суперпродукт.

Специални  доставки ще получат още Наоми Кембъл, Сиена Милър и дамите от  актьорския състав на сериала "Абатство Даунтън". 

Учените от компания "Ланком" съобщават, че лосионът "DreamTone" е по-безопасен и ефикасен срещу свързаната с бременността мелазма от лазерна терапия.

Мелазмата се характеризира с появата на тъмни пигментни петна обикновено по  горната част на лицето и е често срещана по време на и след  бременност. 

Водещи

Най-четени