Аксел Роуз изби зъбите на фен с микрофона си 14.03 | 19:04

Пострадалият иска обезщетение, което да покрие лечението му

От Александър Бакалов

Австралийски фен е завел дело срещу Аксел Роуз.

Той обвинява фронтмена на Guns N' Roses, че го е наранил, хвърляйки микрофона си срещу публиката по време на концерт, съобщи Contactmusic. 

Дарън Райт твърди, че два от предните му зъби са пострадали, след като по време на шоу на Guns N' Roses на 9 март Роуз е хвърлил микрофона си срещу публиката. Фенът е завел дело за обезщетение, което да покрие разходите му за зъболечение, пише местният вестник West Australian, цитиран от БТА.

"От ярките светлини и експлозии не виждах нищо. Следващото нещо, което усетих, беше удар в устата. Помислих, че някой ме е цапардосал. Бях изумен и ми трябваха няколко секунди, за да осъзная какво се случва. Усетих парченца от зъби в устата. Тогава някой стъпи върху краката ми в опит да сграбчи микрофона", споделя фенът.

Райт не мисли, че Аксел Роуз е действал с умисъл, нотвърди, че безжичните микрофони са тежки и е изненадан, че не се е случило нещо по-лошо.

"В крайна сметка искам някой да плати, за да си оправя зъбите", обобщава Дарън Райт. 

Мъжът твърди, че промоутърът на концерта Андрю Макманъс му е предложил микрофон с автограф на Аксел Роуз след инцидента. Той обаче е отказал, защото според думите му "микрофонът няма да плати на зъболекаря".

Водещи

Най-четени