Аксиния зарязва пеенето, ще става спортистка 03.10 | 15:34

Певицата мечтаела да има собствен център, където да вталява момичета

От Гергана Златкова

След като стана вторият изгонен участник във Vip Brother, Аксиния явно е решила да смени попрището за изява.

Поп певицата се заканва да гони кариера в спорта, вместо на сцената. Брюнетката признава, че нямала търпение да напусне Къщата, за да се върне във фитнес залата, в която е инструктор по шурър фри, пише в. "Монитор".

"Това е интензивна кардиопрограма за мазохисти. Първо скачаш на пътека, която симулира планинско катерене. После, когато решиш, че умираш от недостиг на въздух, се качваш на колело. Искам да се развивам в тази посока и за в бъдеще и вече мечтая за собствен център, където да вталявам момичетата", споделя бъдещите си планове певицата.

Въпреки нетърпението си да се върне към нормалния начин на живот извън VIP Brother, Аксиния недоумява защо е била изгонена от шоуто. Според нея причината била, че тренирала всеки ден и останалите съквартиранти се дразнели от това:

"Не си обяснявам причината да бъда елиминирана. Ако се друсах или обиждах щях да разбера, но да ме вземат на мушка, защото спортувам, беше абсурд".

За Златка пък Аксиния не се изказва негативно, както се очакваше. Въпреки че по време на престоя си в Къщата двете не пропуснаха да си разменят резки думи, певицата споделя, че с течение на времето е променила мнението си:

"Златка е зле по география, но има желание да коригира грешките си и да учи. Освен това е добра домакиня".

Най-близка в шоуто пък й била Мариана Попова, а от Юлиян Константинов била "приятно изненадана".


Най-четени